Vandaag, 2 februari 2016, viert Weston Isolatie B.V. haar 50-jarig bestaan!

In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag wat wij in dit jubileumjaar van plan zijn te doen, samen met onze leveranciers en trouwe klanten.  Want zonder u was dit er nooit van gekomen!

Historie.

Op 2 februari 1966 is Industriële- en Handelsmaatschappij Weston Isolatie B.V. opgericht door Evert Westeneng. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als projectleider bij Kooij Isolatie  begon hij voor zichzelf met het isoleren van kleine koelcellen. Het isolatiemateriaal kurk was toen nog leidend!

Enkele jaren later begon hij met het importeren van een nieuw  isolatiemateriaal dat zijn weg vond in de veestal: Dupanel. Hiermee heeft hij Weston tot een begrip gemaakt in de agrarische sector  en als toeleverancier van de professionele bouwmaterialenhandel. In de jaren erna is Weston uitgegroeid tot een specialist op isolatiegebied met een zeer breed scala aan innovatieve, markt leidende  producten van veelal buitenlandse producenten.

Zijn credo was: “ iedereen moet er een beetje lol aan hebben”. Voor ons betekent dat tot op de dag van vandaag:  Houd de belangen van je producent, afnemer en verwerker goed in het oog en zoek je succes niet op de korte termijn maar investeer in langdurige relaties met alle partijen waarmee je te maken hebt in je werk.

Daarom zijn wij blij, en ook wel een klein beetje trots, om binnenkort ons 50-jarig jubileum te kunnen vieren! Dat willen wij doen op een bescheiden manier, maar graag in lijn met  bovengenoemde uitgangspunten:

 • Onze leveranciers: wij zullen dit jaar ieder kwartaal een actie voeren met de producten van één van onze leveranciers met als doel: hogere verkopen
 • Onze afnemers: dezelfde acties met voor u extra interessante prijzen
 • Onze afnemers: elke 50ste order zal beloond worden met een feestelijke taart
 • Onze omgeving: naast onze vaste “goede doelen bijdragen” zullen wij in 2016 van elke 50ste factuur die wij versturen, 50 promille van de factuurwaarde overmaken naar elk van de twee speciaal geselecteerde instanties die ons na aan het hart liggen.             

Wij sponsoren 2016 wielerploeg "Team Weston Isolatie" die mee rijdt in de HomeRide op 25 en 26 juni 2016. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Ronald Mcdonald Kinderfonds en het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Informatie:  www.homeride.nl.

Het 2e goede doel is de Stichting Present Zwolle; deze stichting zet zich in voor de minder bedeelden in onze samenleving  en brengt de hulpvraag en het hulpaanbod dagelijks bij elkaar. Voor meer informatie: zie  www.stichtingpresent.nl/zwolle.

Wij zouden het enorm waarderen als u, ter ere van ons jubileum, ook een donatie zou willen doen aan één van bovengenoemde organisaties. U kunt dit doen op rekeningnummer NL55ABNA0556627377 ten name van "Weston Isolatie" onder vermelding van 50 Jaar Jubileum


Wolter Bakker
directeur  Nieuwsbrief

  Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op isolatiegebied. Meldt u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief archief

  September 2015