Supafil besparingsapp

Knauf Insulation realiseert oplossingen die bijdragen aan het ontwikkelen van omgevingen waar het prettig wonen, werken en verblijven is. Als één van de wereldmarktleiders binnen de sector levert het bedrijf innovatieve (af)bouwsystemen en-materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf Insulation brengt in het verlengde hiervan een vernieuwende gratis app die vanaf heden beschikbaar is: de SUPAFIL E-calculator. Hiermee kunnen gebruikers op eenvoudige wijze op basis van eigen inbreng van gegevens de mogelijke energiereductie, kostenbesparing en terugverdientijd met het oog op woningisolatie met SUPAFIL inblaaswol berekenen.

  SUPAFIL inblaaswol is bestemd voor (na-)isolatie van spouwmuren, vloeren en hellende daken en is onbetwist marktleider. Gebruik van SUPAFIL zorgt voor een lagere energierekening, een hoger wooncomfort en is een snelle manier om het energielabel van woningen te verbeteren. SUPAFIL isolatie wordt binnen één dag aangebracht en zorgt voor een waardevermeerdering van de woning. Voor het gebruik van het isolatiemateriaal is geen bouwvergunning nodig. Breekwerk is overbodig en het aanzicht van de gevel blijft ongewijzigd.

SUPAFIL wordt aangebracht door gespecialiseerde en door Knauf Insulation erkende SUPAFIL verwerkers. Het isolatiemateriaal bestaat uit 80% gerecycled glas en bevat geen chemische bindmiddelen. De SUPAFIL app is gratis te downloaden in de App Store. Bereken zelf razendsnel de energiekostenbesparing en terugverdientijd.

Downloaden in iTunes
Downloaden in Google Play

Aanvullende informatie Supafil

    Nieuwsbrief

    Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op isolatiegebied. Meldt u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief archief

    September 2015