EasySpray Isolatie schuim

Nieuw in ons assortiment

EasySpray Isolatie schuim,verspuitbare isolatie welke in meerdere lagen aan te brengen is tot de gewenste dikte.Lees verder...

Assortiment PIR-isolatie

Met de introductie van Weston Unilin producten is het assortiment in PIR-isolatie geheel vernieuwd. Voorheen voerden we Xtratherm en deze producten zijn vervangen. Bekijk onze assortimentswijzer voor meer informatie.Lees verder...

Nieuwbouw Weston in Soesterberg

Ja, u leest het goed. Wij bouwen een nieuw kantoor en magazijn in Soesterberg.  Samen met Easydek Beschermtechniek zullen wij naar verwachting eind april onze nieuwe pand betrekken.

En zo gaat het er dan uit zien.Lees verder...

Marmox Thermoblock Nieuwe afmetingen

Wederom is er goed nieuws te melden over onze Marmox producten. Dit keer Marmox Thermoblock koudebrug onderbreking: door de breedtematen van de blokken meer aan te laten sluiten op veel voorkomende wandafmetingen wordt de toepassing van Marmox Thermoblock nog eenvoudiger en efficiënter.

                                                .                                              Lees verder...

Marmox Board Ultra

De ontwikkelingen bij Marmox hebben niet stil gestaan. Wij kunnen u dan ook met trots melden dat Weston Isolatie exclusief voor Nederland Marmox Board Ultra gaat voeren. Marmox Board Ultra zal de komende tijd Marmox Board Pro volledig gaan vervangen.
Ruim vier jaar terug introduceerden wij het Marmox Board Pro tegelelement. In de afgelopen jaren is het leveringsprogramma uitgebreid met bad- douche-, hoek- en toiletelement tot een compleet pakket.Lees verder...

Vandaag, 2 februari 2016, viert Weston Isolatie B.V. haar 50-jarig bestaan!

In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag wat wij in dit jubileumjaar van plan zijn te doen, samen met onze leveranciers en trouwe klanten.  Want zonder u was dit er nooit van gekomen!

Historie.

Op 2 februari 1966 is Industriële- en Handelsmaatschappij Weston Isolatie B.V. opgericht door Evert Westeneng. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als projectleider bij Kooij Isolatie  begon hij voor zichzelf met het isoleren van kleine koelcellen. Het isolatiemateriaal kurk was toen nog leidend!

Enkele jaren later begon hij met het importeren van een nieuw  isolatiemateriaal dat zijn weg vond in de veestal: Dupanel. Hiermee heeft hij Weston tot een begrip gemaakt in de agrarische sector  en als toeleverancier van de professionele bouwmaterialenhandel. In de jaren erna is Weston uitgegroeid tot een specialist op isolatiegebied met een zeer breed scala aan innovatieve, markt leidende  producten van veelal buitenlandse producenten.

Zijn credo was: “ iedereen moet er een beetje lol aan hebben”. Voor ons betekent dat tot op de dag van vandaag:  Houd de belangen van je producent, afnemer en verwerker goed in het oog en zoek je succes niet op de korte termijn maar investeer in langdurige relaties met alle partijen waarmee je te maken hebt in je werk.

Daarom zijn wij blij, en ook wel een klein beetje trots, om binnenkort ons 50-jarig jubileum te kunnen vieren! Dat willen wij doen op een bescheiden manier, maar graag in lijn met  bovengenoemde uitgangspunten:

 • Onze leveranciers: wij zullen dit jaar ieder kwartaal een actie voeren met de producten van één van onze leveranciers met als doel: hogere verkopen
 • Onze afnemers: dezelfde acties met voor u extra interessante prijzen
 • Onze afnemers: elke 50ste order zal beloond worden met een feestelijke taart
 • Onze omgeving: naast onze vaste “goede doelen bijdragen” zullen wij in 2016 van elke 50ste factuur die wij versturen, 50 promille van de factuurwaarde overmaken naar elk van de twee speciaal geselecteerde instanties die ons na aan het hart liggen.             

Wij sponsoren 2016 wielerploeg "Team Weston Isolatie" die mee rijdt in de HomeRide op 25 en 26 juni 2016. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Ronald Mcdonald Kinderfonds en het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Informatie:  www.homeride.nl.

Het 2e goede doel is de Stichting Present Zwolle; deze stichting zet zich in voor de minder bedeelden in onze samenleving  en brengt de hulpvraag en het hulpaanbod dagelijks bij elkaar. Voor meer informatie: zie  www.stichtingpresent.nl/zwolle.

Wij zouden het enorm waarderen als u, ter ere van ons jubileum, ook een donatie zou willen doen aan één van bovengenoemde organisaties. U kunt dit doen op rekeningnummer NL55ABNA0556627377 ten name van "Weston Isolatie" onder vermelding van 50 Jaar Jubileum


Wolter Bakker
directeurLees verder...

Feiten en Fabels Na-isoleren van spouwmuren

Het rapport “ Feiten en fabels na-isoleren van spouwmuren”  is uit.

De afgelopen jaren is het na-isoleren van spouwmuren enkele malen negatief in het nieuws geweest. Terecht of onterecht?
Wat zijn  de risico’s voor de gezondheid, hoe zit het met de kans op vochtschade en hoe staat het met de rentabiliteit van spouwisolatie?

Dit rapport, dat in opdracht van Milieu Centraal, RVO en het Ministerie van BZK is  opgesteld door AaCee Bouwen en Milieu en de TU Delft, Faculteit Bouwkunde, geeft antwoorden op deze vragen!

Klik op het logo van Milieu Centraal om het rapport te downloaden.

 

 Lees verder...

Nieuwe website Weston

Weston Isolatie presenteert met gepaste trots haar nieuwe website. Onze producten en isolatieoplossingen worden gepresenteerd vanuit één centrale database. Hierdoor kunnen wij nog beter de actuele gegevens op uw scherm of mobiel tonen. Naast productgegevens en systeemoplossingen bieden wij ook referentieprojecten aan, welke in de nabije toekomst verder uitgebreid zullen worden.

Mobielvriendelijke informatie op www.weston.nl

Productinformatie, nieuws en bedrijfsgegevens zijn
eveneens mobielvriendelijk beschikbaar.Lees verder...

Nieuwe Xtratherm Spouwwijzer

Xtratherm heeft de lambdawaarde van de PIR platen recent verbeterd. Wij hebben de Spouwwijzer aangepast op deze verbeterde isolatiewaardes. De spouwwijzer is een handige tool om snel te bepalen welke dikte isolatie nodig is voor een bepaalde Rc waarde.Lees verder...

Supafil besparingsapp

Knauf Insulation realiseert oplossingen die bijdragen aan het ontwikkelen van omgevingen waar het prettig wonen, werken en verblijven is. Als één van de wereldmarktleiders binnen de sector levert het bedrijf innovatieve (af)bouwsystemen en-materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf Insulation brengt in het verlengde hiervan een vernieuwende gratis app die vanaf heden beschikbaar is: de SUPAFIL E-calculator. Hiermee kunnen gebruikers op eenvoudige wijze op basis van eigen inbreng van gegevens de mogelijke energiereductie, kostenbesparing en terugverdientijd met het oog op woningisolatie met SUPAFIL inblaaswol berekenen.

  Lees verder...

  Nieuwsbrief

  Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op isolatiegebied. Meldt u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief archief

  September 2015